2

Registrace

Na úvodní stránce klikněte na "Registrace učitele".
Objeví se registrační formulář.
Registrace je rozdílná z hlediska, jestli je již vaše škola v seznamu registrovaných škol či nikoli (první učitel/další učitelé)

První registrující učitel:


Vyplňte všechny požadované údaje označené hvězdičkou. V rozbalovacím seznamu „Škola“ vyberte „--Nová škola--“ a vyplňte údaje vaší školy stejně jako ostatní údaje a potvrďte klikem "REGISTROVAT". Všechny údaje označené hvězdičkou (včetně souhlasu) jsou povinné.

Počkejte na schválení registrace administrátorem Eduramy. Po obdržení e-mailu o registraci se můžete svojí e-mailovou adresou a heslem přihlásit a začít pracovat.

Pozn.: S první registrací bude zároveň zaregistrována i vaše škola. Jako první registrující učitel můžete pak schvalovat registraci dalších učitelů.

Další registrující se učitelé:

Vyplňte všechny povinné údaje označené hvězdičkou. V rozbalovacím seznamu „Škola“ vyberte zaregistrovanou školu a klikněte na "REGISTROVAT". Počkejte na vaše schválení prvním registrujícím učitelem. Po schválení se můžete svoji e-mailovou adresou a heslem přihlásit a začít pracovat.

Pozn.: Pokud vaše škola není v seznamu, ještě není registrována nebo čeká na schválení.

Vyplnění požadovaných údajů:


* údaje označené hvězdičkou jsou povinné, doporučuje se však vyplnit všechny.
Jméno a příjmení se bude ukazovat i žákům (popř. u zveřejněných plánů).
Na email budou chodit případná upozornění, zároveň slouží jako uživatelské jméno k přihlášení.
Heslo musí splňovat běžné podmínky pro bezpečnost.
Potvrzení hesla je zopakování pro jistotu, zda nenastal překlep při psaní. Pokud je to již další učitel ve škole, je třeba jen vybrat školu z nabídky - je důležité vybrat správnou školu, kontrolujte prosím dle ISO. Údaje názvu školy, ulice školy a další se výběrem příslušné školy automaticky předvyplní. Pokud uvidíte nesrovnalost v údajích, kontaktujte správce školy v EDURAMě nebo podporu Edurama.
Souhlas se zpracováním osobních údajů je povinný.
Pozice ve škole je například “učitel”, “ředitel”, ...
Specializace je nejčastěji seznam předmětů oddělených čárkou.

Po vyplnění se pošle notifikace administrátorovi/učiteli ve škole a je třeba počkat na schválení registrace. Pokud ke schválení nedojde v rozumné době, je možné napsat na podpora@edurama.cz

Pro zvídavé zde však máme i detailnější postup registrace.

11